RASK LEVERING

FAST FRAKT KUN KR 39,-

ENKEL RETUR

Søk

Bytte & retur

Hvordan returnere varer til Bølgesus.no

Dersom du av en eller annen grunn ønsker å angre et kjøp eller bytte en vare må du sende varen tilbake til oss innen 14 dager fra dagen du mottok pakken din. Vi betaler returfrakten for deg, men dette forutsetter at du benytter vår returordning (opprinnelig fraktkostnad dekkes ikke).

Slik bestiller du retur:

 1. Skriv en e-post til veronica@bolgesus.no
 2. Skriv ditt navn og ordrenummeret i emnefeltet
 3. Spesifiser i meldingen hvilke produkter du ønsker å bytte/returnere.
 4. Hvis du har opplevd feil eller mangler med din ordre/forsendelse ønsker vi at du skriver kort om feilen i meldingen.

Slik sender du pakken i retur:

 1. Du vil motta en e-post med bekreftelse på mottatt returforesepørsel og vedlagt returetikett innen 24 timer.
 2. Fyll ut returskjemaet som fulgte med i forsendelsen og skriv ut returetiketten.
 3. Legg med utfylt returskjema i pakken du returnerer. Bruk egnet emballasje på returforsendelsen, som f.eks postemballasjen til pakken du mottok varene i
 4. Fest returetiketten med teip (Gjerne over opprinnelig fraktetikett)
 5. Lever inn til nærmeste utleveringssted for fraktselskapet som står spesifisert på returetiketten.
 6. Vi behandler din retur fortløpende når vi mottar returforsendelsen, helst innen 1-3 virkedager. Hvis du ønsker å bytte til et produkt vi ikke har på lager tar vi kontakt på telefon, sms eller e-post for tilby alternativer. 

Varebytte

Velger du å bytte varen i størrelse eller farge kan vi gjøre dette enkelt. Bytte av størrelse eller farge gjør vi til samme pris som opprinnelig bestilling slik at det ikke blir noe nytt betalingsdokument. Vi kan ikke bytte mot mellomlegg så dersom du ønsker en dyrere vare ber vi deg bestille denne på egenhånd og vi vil refundere din retur. Om ønsket størrelse ikke er tilgjengelig blir du refundert for varen om ikke annet er spesifisert i kommentarfeltet på returlappen.

Betingelser for fri bytte og retur av varer

For at varen skal kunne returneres eller byttes kostnadsfritt innebærer dette at:

 • Varen må være ubrukt og original emballasje må være som ny.
 • Alle originale merkelapper må være intakt og henge på produktet, og original emballasjen må følge med.
  • Vennligst ikke sett tape, frimerker, etiketter eller lignede direkte på originalforpakningen – da blir den skadet og taper seg i verdi.
  • Husk å pakke din retur slik at den ikke skades under transport.

Feilsendinger

Dersom vi mot formodning skulle ha sendt deg feil vare er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi kan ordne korrekt vare så fort som mulig. Den feilsendte varen sender du enkelt i retur og merker returen med feilsending.

Reklamasjon

Har du vært så uheldig at noe galt har skjedd med varen du kjøpte av Bølgesus.no ber vi deg ta kontakt pr mail med en utfyllende feilmelding om saken, gjerne med bilder om det er naturlig. Vi vil løse saken i samarbeid med vår leverandør og behandlingstid vil variere fra sak til sak avhengig av leverandør og hva som er feil. Vi vil naturlig prøve å løse saken så raskt som mulig, men normalt kan en reklamasjon ta 2 – 3 uker behandlingstid avhengig av hvordan saken løses.

Refusjon

Velger du å bli refundert for din retur vil vi tilbakebetale penger til betalingsmetoden valgt ved bestilling. Tiden for tilbakebetaling vil avhenge av metode: for Vipps er det fra umiddelbart til 1 dag, for kortbetaling er det normalt 2-4 virkedager og for Klarna er det normalt 5-15 virkedager. Merk at tiden gjelder fra returen har blitt behandlet.