RASK LEVERING

FAST FRAKT KUN KR 39,-

ENKEL RETUR

Frakt & levering

Bølgesus.no leverer i hele Norge, og tilbyr fri frakt på ordre over kr 1000,-. I handlekurven tilbyr vi ulike fraktmåter via Bring; «MyPack Collect» eller «Pakke til hentested» (Opptil 35 kg) – Leveres til nærmeste hentested, MyPack Home Small (Opptil 2 kg – Brevpost) – Leveres i postkasse, og MyPack Home Hjemlevering – Pakken leveres på dagtid uten signatur hjem til deg, du bestemmer hvor. 

Vi tilbyr fast frakt fra kr 89,- hentested (Bring/Posten) og gratis frakt på ordre over kr 1000,-

Alle fraktkostnader og gebyrer blir spesifisert i kassen før du bekrefter bestillingen.

Levering

  • Dersom produktet du har bestilt er på lager sender vi din bestilling i løpet av 1 – 2 virkedager.
  • Unntak kan forekomme ved ekstra stor pågang i enkelte perioder i året.
  • Vi benytter Bring som transportør og vanlig fremsendingstid er 2 – 5 dager fra Sarpsborg avhengig av hvor i Norge du bor.
  • Vi tilbyr å sende pakken til postkontor/post i butikk, hjem på døren og i postkasse.

Varsling

  • Du vil bli varslet om at pakken har ankommet ditt postkontor/post i butikk via SMS eller epost.
  • Har du valgt leveringsmåten «Hjemlevering» vil du motta en SMS og/eller epost med informasjon om når og hvor det passer for deg at pakken blir levert.

Sporing

Alle sendinger med Bring kan spores ved hjelp av sporingsnummeret du får på epost når pakken sendes fra oss. Spor pakken raskt og enkelt på www.posten.no.

Forsinket levering

Det kan av ulike årsaker forekomme at en eller flere av varene du har bestilt ikke kan leveres. Dette kan f.eks. være at varen er utsolgt eller at produsenten ikke kan levere varen.

Vi tar kontakt med deg så raskt som mulig dersom dette skulle skje slik at du kan legge til en annen vare eller kansellere hele bestillingen før den plukkes.

Ikke hentet pakke

Når pakken er sendt fra oss er det kunden som har ansvaret for å hente ut pakken på postkontor/post i butikk. Merk at frist for henting nå er 7 dager, før pakken sendes tilbake fra utleveringssted til avsender. Dersom du ønsker å returnere pakken vennligst benytt deg av angreretten og returner pakken til oss.